x

The Raveonettes: Vi fester ikke så meget backstage mere

The Raveonettes: Vi fester ikke så meget backstage mere

Snart drager The Raveonettes alias Sune Rose Wagner og Sharin Foo på Danmarksturné. GAFFA mødte The Ravenoettes i Vancouver, BC, hvor de samme aften skulle indtage spillestedet Venue som et led i deres nordamerikanske tour, en tour, der bringer dem til Danmark i december.

Over en Guinness på en af Vancouvers mange irske pubs blev det til en snak om bandets ændrede indstilling til det at spille live, om det at spille på hjemmebane kontra udebane, og ikke mindst bandets undren over store dele af den danske presses tilgang til deres musik.

Op til koncerten i Vancouver havde The Raveonettes fået en god del omtale i de lokale aviser. Udover et ekstremt fokus på den nye udgivelse "In And Out of Control" og dens meget bombastiske sangtitler, skulle Sune Rose Wagner have udtalt til avisen The Province, at bandet havde bestemt sig for ikke at spille dårligt live længere. Undertegnede har altid synes, at The Raveonettes har været et glimrende live-band, så jeg ville meget gerne have knyttet en kommentar til den udtalelse.

Sune: - Vi har spillet mange dårlige shows gennem tiden. Til tider har der været gået lidt for meget fest i den, hvilket går ud over præstationen. Vi har heller ikke altid omgivet os med de bedste musikere, og så har vi simpelthen, i perioder, turneret alt, alt for meget.

Man går vel ikke dirkete ind og spiller en dårlig koncert med vilje, gør man?


Sharin: - Nej, det gør man ikke, men det handler meget om indstilling til det at spille live. Vi har sikkert selv syntes, at vi var ret fede i øjeblikket, hvilket vi langt fra var, når man ser tilbage. På denne tour er musikerne i top, vi fester ikke i en grad som tidligere, og vi har foretaget nogle opgraderinger i forbindelse med vores live-shows.

Læs hele interviewet i GAFFAs artikelsektion

The Raveonettes' decemberturné bringer dem til følgende byer:

1. december i Voxhall, Århus.

2. december på Posten, Odense.

3. december i Studenterhuset, Aalborg.

5. december i Store Vega, København.

Find billetter via GAFFA Live

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA