x

Them Crooked Vultures fulde album som gratis streaming

Them Crooked Vultures fulde album som gratis streaming

Der er gode nyheder til dem, som spændt har ventet på det første udspil fra supergruppen Them Crooked Vultures. Det er nu lagt ud i fuld længde på bandets hjemmeside, så fans kan høre det hele, inden pladen rammer butikkerne i næste uge. Rolling Stones Magazine har anmeldt albummet og gav det tre en halv ud af fire stjerner. Anmelder Rob Sheffield skrev:

"Nogle gange lyder musikken nøjagtig som Zeppelin, som i sangen "Reptiles", en dygtig opdatering af "South Bound Suarez". Andre gange lyder det som Queens Of The Stone Age med en fantastisk ny bassist. Men det er ikke voldsomt ambitiøst - albummet lyder som det entusiastiske, hurtigt tilblevne album, det sikkert er. (...) Det superbt betitlede nummer "Interludes With Ludes" er et psykedelisk, kort nummer med et cirkus-agtigt loop."

Der skulle altså være rigeligt med gode grunde til at slå et smut forbi Them Crooked Vultures hjemmeside, og få hørt, hvad de rutinerede herrer skulle have at byde på.

Them Crooked Vultures består af Dave Grohl, frontmand for Foo Fighters, Josh Homme, sanger og guitarist i Queens Of The Stone Age, og John Paul Jones, bassist i Led Zeppelin. Deres første, selvbetitlede album udkommer mandag den 16. november, og tager på europæisk turné i december, hvor særligt ivrige fans kan tage til Tyskland eller Storbrittanien for at høre dem live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA