x

Akon, Shaggy og Europe holder stor klimafest i Parken

Akon, Shaggy og Europe holder stor klimafest i Parken

COP15 i København betyder velkendte verdensledere, et stort politiopbud og ikke mindst en masse festlige arrangementer for den danske klimabefolkning. Koncerten "Dance 4 Climate Change" er et af de største arrangementer i løbet af klimakonferencen, hvor man har mulighed for at opleve fire af FN's goodwill-ambassadører, store musiknavne og nu en fest med r&b-sangeren Akon (billedet).

Parken bliver skuepladsen for den store fest, hvor FN's klimaambassadører Angelique Kidjo, den indonesiske singer-songwriter Anggun, den arabisk sanger Cheb Khaled og den senegalesiske sanger og percussionist Youssou N'Dour vil være sørge for, at koncerten bliver alsidig og får en international klang.

Af velkendte vestlige kunstnere kan nævnes Nabiha, Shaggy, og gruppen Europe, der sammen med danske navne som Rasmus Seebach og nu også The Dreams og Melodi Grand Prix-vinderen Brinck vil stå på scenen.

"Dance 4 Climate Change" er også af international karakter på en anden måde, da den vil blive transmitteret live til mere end 35 lande over hele verden og vil blive gæstet af velkendte kunstnere og talspersoner over video. Koncerten er et velgørenhedsarrangement, der giver hele overskuddet til "Water For Life"-projekter, som hjælpe nødlidende verden over med at have adgang til rent drikkevand.

Den kommende klimakoncert løber af stablen den 7. december, og billetter til det store arrangement kan findes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA