x

Hyldestkoncert til Michael Jackson droppes

Hyldestkoncert til Michael Jackson droppes

En planlagt hyldestkoncert til Michael Jackson skulle have været afviklet 26. september i år i Wien, men den blev i første omgang udskudt. Men nu viser det sig, at firmaet bag koncerten er sat under administration, og at der ingen planer er for at arrangere en koncert i London til juni som tidligere annonceret.

Det var Jermaine Jackson, der stod bag koncerten og oprindeligt havde han lovet navne som Mary J. Blige og Chris Brown samt indikeret, at der havde været interesse i at medvirke fra Madonna, Whitney Houston, Stevie Wonder og Diana Ross. Men de navne kom aldrig på plakaten, og som vi kom nærmere koncertdatoen, begyndte det også at virke tvivlsomt, at de to førstnævnte ville dukke op.

Billetsalget begyndte at stagnere, og koncerten, der var blevet annonceret få uger efter Michael Jacksons død, blev derfor aflyst. Planen var dog at arrangere en ny koncert på sangerens dødsdag i London, men i følge Reuters bliver den koncert heller ikke til noget.

Til Reuters siger Martin Schneider, der er kurator for World Awards Media GmbH, at firmaet "ikke kan underskrive nye kontrakter og vil helt sikkert ikke planlægge nye begivenheder". Han fortæller desuden, at firmaet lukkede ned 30. november, og dermed ser det altså ud til, at den lovede koncert til juni ikke bliver til noget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA