x

Billy Corgan starter et nyt pladeselskab

Billy Corgan starter et nyt pladeselskab

Alt imens Billy Corgan (billedet) har startet sit omfattende projekt med udgivelsen "Teargarden By Kaleidyscope", annoncerer han nu, at han også starter et pladeselskab med produceren Kerry "Studio Dog" Brown. Som en af de første signinger til det nye label er det californiske punkband The Germs blevet præsenteret, og man kan forvente snart at høre nyt fra den legendariske gruppe.

The Germs er rytmeguitaristen fra blandt andet Nirvana og Foo Figthers, Pat Smears gamle band, der i 2005 blev genoplivet med en ny forsanger. Gruppen, der tidligere kun var aktive i årene fra 1977-1980, var kendte for at skabe det første punknummer fra Los Angeles med navnet "Forming/Sexboy". Nu er den gendannede gruppe snart klar til at udgive nyt gammelt materiale via Billy Corgans nye pladeselskab.

Smashing Pumpkins-frontmandens samarbejdspartner, Kerry Brown, skriver desuden om det nystartede selskab:

"Billy (Corgan, red.) og jeg er glade for at kunne annoncere fødslen af vores nye pladeselskab. Navnet vil blive offentliggjort snart (vi skal være sikre på, at vi har navnerettighederne, før vi gør det.) Vi er spændte på at arbejde sammen med fantastiske artister, der har haft en stor indflydelse på undergrunden af musikverden. Fra den psykedeliske garagerock over rock fra 60'erne til punk fra 70'erne og 80'erne til postpunk."

Brown fortæller yderligere, at de i nær fremtid vil udgive to sange med The Germs, som Pat Smear skrev sammen med den tidligere sanger i gruppen, Darby Crash, der siden har begået selvmord. "Out Of Time" og "Beyond Hurt - Beyond Help" er ikke før blevet indspillet, og bliver sunget af Shane West, der kom ind i The Germs, da de blev gendannet i 2005. 

Udover The Germs har Billy Corgans ubetitlede pladeselskab også nyt i vente fra navne som Electric Prunes, Strawberry Alarm Clock og Ya Ho Wa 13. Om den fysiske version af den 44-numre lange Smashing Pumpkins-udgivelse "Teargarden by Kaleidyscope" bliver udgivet via dette pladeselskab vides endnu ikke, men det ligger naturligvis lige til højrebenet for Billy Corgan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA