x

Big Fat Snake giver Carlas svar på tiltale

Big Fat Snake giver Carlas svar på tiltale

Hvis man ser sig selv som et ungt, friskt og provokerende band, kan det være lidt hårdt, at høre, at vennernes mødre synes man lyder som Big Fat Snake - det synes det dansk-syngende pop/rock-band Carlas ihvertfald. Derfor skrev de sangen "Big Fat Snake", hvor de klager sig lidt over sammenligningen, og over det faktum, at deres tidligere pladeselskab Warner Music, faktisk synes det var en fremragende kvalitet, som Carlas skulle holde fast i.

Nu er sangen så åbenbart kommet d'herrer i Big Fat Snake for øre, og de har så lavet et nummer der hedder "Carlas", hvor de - med tør ironi - klager over hvor hårdt det er ikke at have samme street credibility og modestatus i hovedstaden, og at det i øvrigt er en byrde at være "rock-dinosauer".

Singlen "Big Fat Snake" sendte Carlas ud i maj sidste år, og Big Fat Snake sendte deres modsvar ud i sidste uge. Med det in mente kan man undre sig lidt over, at de fede slanger har tilbragt så lang tid med at komme på et passende svar. Hvorvidt det så skyldes, at den tidligere sangskriver Peter Viskinde forlod skuden sidste år, eller om det er fordi, de ikke er vant til at synge på dansk, er et åbent spørgsmål, men sangen er et ganske godt grin, især hvis man hører både den og Carlas' sang. Et kendt århusiansk musikblad bliver i øvrigt også nævnt i Big Fat Snakes sang...

Carlas' "Big Fat Snake" og Big Fat Snakes "Carlas" kan begge findes på Carlas Facebook-side.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA