x

Skunk Anansie opløst

Skunk Anansie opløst

Det hæderkronede musikblad NME har - som mange vil vide - også en yderst informativ aflægger på Internettet, og websitet kan i dag afsløre et sørgeligt (omend endnu ubekræftet) rygte; Skunk Anansie, med den atletiske sangerinde Skin i front, er gået i opløsning.

NME citerer en talsperson for bandet for at sige følgende: "Det multi-platinsælgende band Skunk Anansie har besluttet sig for at gå hver til sit. Bandet mener, at de er kommet så langt som de kan komme, i den nuværende form, og vil derfor nu forfølge diverse solo-karrierer. Beslutningen er taget i fællesskab, og de forskellige medlemmer er stadigvæk de bedste venner".

Det hedder endvidere i meddelelsen, at: "Frontkvinde Skin og leadguitarist Ace er for øjeblikket igang med at arbejde på soloalbums, bassist Cass koncentrerer sig om en karriere indenfor fotografi og musik, og trommeslager Mark medvirker i en kortfilm, samt fortsætter med at spille musik".

Bandet udsendte første album i 1995, Paranoid and Sunburnt, med øjeblikkelig succes til følge - siden blev det til 2 andre albums, senest Post Orgasmic Chill, fra 1999. Skin medvirkede som gæstevokalist på Prodigys Maxims soloalbum, Hells Kitchen, fra sidste år - hun arbejder desuden på at udsende et soloalbum selv, engang i løbet af næste år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA