x

Band Ane tager på turné

Band Ane tager på turné

Band Ane alias elektronikamusikeren Ane Østergaard udgav kort før jul det meget roste dobbeltalbum "Anish Music Too & Free" - som titlen antyder hendes andet og tredje album - som fik fem stjerner i en lang række medier, herunder GAFFA. Albummet er indspillet på en nordjysk gård langt fra verdens pulserende metropoler.

Nu er Ane så klar til at præsentere numrene live på en Danmarksturné. Denne gang har hun valgt at fokusere på den elektroniske del af musikken og har derfor valgt at optræde solo, hvor hun tidligere har optrådt med både bassist, trommeslager og sangerinde.

Ane kommer dog ikke til at stå alene på scenen, men vil optræde sammen med en danserinde og med et væld af hjemmebyggede elektroniske aggregater, et dukkehus, "gammelt skrammel fra gården", som hendes pladeselskab Jenka Music formulerer det, en mundharmonika og meget mere.

Band Ane starter sin tour på lørdag på Rust i København sammen med den svenske pigeduo Taxi Taxi. Siden får hun opvarmning ved den århusianske altmuligmusiker Snöleoparden og det særegne Balkan/punk/elektro-med-mere-orkester Analogik.

Band Anes turnéplan ser ud som følger:

06. marts - Rust, København (m. Taxi Taxi)
18. marts - Krabbesholm, Skive (m. Snöleparden)
19. marts - Pitstop, Kolding (m. Snöleparden)
20. marts - studenterhuset, Ålborg (m. Snöleparden)
26. marts - Kulisselageret, Horsens (m. Analogik)
27. marts - VoxHall, Århus (m. Snöleparden)

Herefter fortsætter Band Anes turné til Tyskland.

Billetter kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA