x

Johnny Cash presser Rasmus Seebach

Johnny Cash presser Rasmus Seebach

Endnu en uge er gået, hvor det ikke er lykkedes nogen hverken danske eller udenlandske kunstnere at slå Rasmus Seebach af pinden. Sangeren ligger stadig nummer et, og det går han på en albumhitliste, hvor der er masser af nyheder.

Eksempelvis er der to nye navne i top tre, hvor den højest placerede kommer fra Johnny Cash, der går ind på en andenplads. Den amerikanske country-legende døde i 2003, og de sidste fire plader, han udgav inden da, var en del af American Recordings-serien. En mere fulgte samt en boks med ekstramateriale, og nu er sjette og sidste kapitel blevet udsendt med titlen "American VI: Ain't No Grave".

Den debuterer en enkelt plads over comeback-albummet fra Sko/Torp, der bærer titlen "Heartland". Albummet kommer efter fjorten års udgivelsespause, og placeringen på hitlisten indikerer, at de har været savnet af mange.

Resten af top fem udfyldes af Kashmir og Sade, og så er der blevet plads til endnu en nyhed på listen. Her på en sjetteplads finder vi Thomas Buttenschøn, der har døbt sit tredje album "Køter". Han er dog ikke sidste nyhed i top ti, hvor vi også på en tiendeplads finder "Magic Chairs" med Efterklang.

Også The Dreams er nye på listen i denne uge, og de går ind på en 11. plads med deres album "Revolt". De får følgeskab af Kato, der på en 17. plads også er ny i top tyve med albummet "Discolized".

Den sidste nyhed kommer lidt overraskende fra Malk De Koijn, der i denne uge debuterer i top fyrre med genudgivelsen af albummet "Smashhit In Aberdeen", der oprindelig blev udsendt i 1998.

Se hele hitlisten hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA