x

Yoav udsender nyt album

Yoav udsender nyt album

Der blev taget usædvanligt godt imod Yoav herhjemme, da De Sorte Spejdere kastede sig over singlen "Club Thing", og det blev efterfølgende reflekteret i både salg af plader og koncertbilletter. Nummeret findes på Yoavs debutalbum "Charmed & Strange", og nu er den populære israelske sangskriver klar med en opfølger.

Yoav fortsætter på albummet "A Foolproof Escape Plan" sin unikke stil med at blande akustisk guitar med elektroniske loops, som man har kunnet opleve herhjemme både på Vega, Voxhall og Danmarks Smukkeste Festival. Han opnår blandt andet sin stil ved at bruge et pedalboard, som han kalder "The Beast" og udtaler:

"Der er en standardmåde at spille guitar på. Du spiller enten fingerspil eller akkorder - men hvorfor stoppe der? Jeg kan rigtig godt lide hip-hop, elektronisk musik og andre lyde, man ikke nødvendigvis forbinder med den akustiske guitar. Melodien og rytmen ændrer sig, når du bevæger dig væk fra almindeligt fingerspil og akkorder".

Der vil være enkelte passager med cello og klaver på albummet, der er produceret af trommeslageren Joey Waronker (Beck, R.E.M.), men ellers er alt som på debuten lavet af Yoav selv. Resultatet kan høres på "A Foolproof Escape Plan", der udsendes 29. marts.

Yoav kan desuden opleves i Det Nye Talkshow på DR fredag den 2. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA