x

Meat Loaf afslører album-detaljer

Meat Loaf afslører album-detaljer

Den store sanger med den store stemme, Meat Loaf (med det borgerlige navn Michael Lee Aday), har ikke ladet høre fra sig, siden han udgav det sidste album i "Bat Out Of Hell"-triologien i 2006. Men om en god måneds tid er der igen nyt at hente fra den kant.

Albummet skulle faktisk have været færdigt i mere end tre måneder, men det udkommer først i maj, og har fået titlen "Hang Cool Teddy Bear". Meat Loaf er netop kommet i stald hos Roadrunner Records/Loud & Proud Records, og han har i den forbindelse udtalt sig både om den nye pladekontrakt og den kommende plade:

"Jeg har altid været en rockmusiker helt ind til benet, og jeg har endelig fundet et hjem, der rocker. Jeg ville have en plade, der var stor, jeg ville have en plade, der var dramatisk, jeg ville have en rockplade. Jo, den lyder som en Meat Loaf-plade, men den lyder også anderledes; den lyder ny, den lyder frisk. Den taler til dig på en anden måde."

"Hang Cool Teddy Bear" har fået sin titel efter en replik i "Beyond The Valley Of The Dolls", og der skulle være tale om endnu en koncept-plade, og den overordnede story-line har Meat Loaf nu også løftet sløret for. Den er inspireret af en novelle, skrevet af en af Meat Loafs gamle venner, manuskriptforfatter og instruktør Kilian Kerwin:

"Det er historien om en soldat. Han har været i slag, og han ligger med ansigtet mod jorden. Han kan ikke bevæge sig, men han vender hovedet og kan se blod løbe hen over jorden, og så tror han, at han skal dø. Man siger altid at man ser sit liv passere revy, når man skal dø. Men han ser fremtiden - hvad der kunne være sket. Han ser hvad hans liv kunne være blevet til: Det gode og det dårlige. Sangene er de forskellige scenarier han ser sig selv i. Det er ikke altid det samme sted eller den samme tid, men det er altid den samme kvinde. Men jeg vil ikke afsløre for meget. Jeg vil have, at folk selv skal regne den ud."

Som vi tidligere har skrevet, er det Rob Cavallo (Green Day, Kid Rock, Paramore) der sidder i producer-stolen, og gæsteoptrædener leveres af blandt andre Queen-guitaristen Brian May, The Darkness-frontmanden Justin Hawkins, Jack Black, Patti Russo, Steve Vai og Pearl Aday.

"Hang Cool Teddy Bear" udkommer mandag den 10. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA