x

Swan Lee begejstrer GAFFAs anmelder

Swan Lee begejstrer GAFFAs anmelder

Billede: Morten Larsen

På mandag udkommer Swan Lees længe ventede andet album, der bare har fået titlen "Swan Lee". GAFFA har allerede anmeldt albummet, og Jan Opstrup Poulsen er begejstret. Han skriver bl.a.:

"På "Swan Lee" er både Pernille Rosendahl og band langt mere til stede og spiller henholdsvis en rå og ukompliceret rock og formfulde ballader. De overflødige kilo fra "Enter" er forsvundet, og der spilles og synges med en legende let spændstighed," skriver Jan Opstrup Poulsen og tildeler albummet fem ud af seks stjerner.

Læs hele anmeldelsen

I GAFFAs martsnummer, der er på gaden torsdag 4. marts, pryder Swan Lees Pernille Rosendahl forsiden, helt som i februar 2001, da bandet debuterede. Inde i bladet kan du læse et stort interview med trioen. Om det nye album siger guitarist og co-komponist Jonas Struck f.eks.:

– Pludselig begyndte vi at skrive nogle sange i dur, der nærmest var optimistiske. Der begyndte at trænge sig nogle superbanaliteter ind i vores univers, noget ligefrem glæde. Som da Pernille første gang sang "Love Will Keep You Warm", da kiggede vi på hinanden og sagde: "Det sang du ikke". Men der er noget befriende over den form for gammeldags, corny sandhed. På såvel vokalsiden som i instrumenteringen har vi virkelig fået afprøvet og udfordret nogle klichéer denne gang.

– Jeg synes, at der er kommet et glimt i øjet, som ikke har været der tidligere. Selvom flere sange kredser omkring dybe huller, er der andre, som nærmest er optimistiske, som reflekterer meget af det, vi har været igennem de seneste år. Det har været nogle vildt turbulente år, hvor vi har gennemgået en fuldstændig eksplosiv udvikling, supplerer Pernille.

I næste uge kan du på GAFFA.dk læse Swan Lees egen sang-for-sang-guide til det nye album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA