x

Thomas Helmig og Carpark North til Grøn Koncert

Thomas Helmig og Carpark North til Grøn Koncert

Folkene bag Grøn Koncert har allerede meddelt, at man til de grønne koncerter til sommer vil kunne opleve D-A-D og Selvmord, og nu er arrangørerne klar med endnu to navne. Det drejer sig om Thomas Helmig og Carpark North, der begge stiller om til samtlige otte koncerter.

Om tilføjelsen af de to navne siger Theis Petersen, indsamlingschef for Muskelsvindfonden:

"Med offentliggørelsen af Thomas Helmig og Carpark North sætter vi en tyk streg under, at det er Grøn Koncerts fornemmeste opgave at arrangere et brag af en musikoplevelse for hele Danmark. Carpark North er syv år efter debuten med eksklusivt på Grøn Koncert som etableret nutidigt rockband. Hele Danmarks pop-charmør, Thomas Helmig, har ikke spillet på Grøn Koncert siden 2006 og vi ved, at der er mange der helt sikkert glæder sig til igen at opleve ham for fuld udblæsning i det grønne".

Thomas Helmig har senest udsendt sit succesfulde 14. album "Tommy Boy", der både har skaffet sangeren platinplader og hitsingler. Helmig har været med til Grøn Koncert en de gange, og om de kommende koncerter siger han:

"Grøn Koncert er noget af det fedeste at spille, og jeg har jo prøvet det nogle gange efterhånden. Hvis det bare bliver nogenlunde lige så godt som de første syv gange, så bliver det virkelig stort i år! Grøn Koncert jo også sådan lidt 'homecoming' for mig, fordi det var noget af det første, jeg gjorde helt tilbage i 1986. Jeg glæder mig!".

Carpark North har også været med til Grøn Koncert tidligere, men dog ikke helt så mange gange som Thomas Helmig. Sidst Carpark North gæstede Grøn Koncert var tilbage i 2003. Dengang var der tale om et ganske uprøvet band, der netop havde udgivet deres debutalbum og stod over for deres danske gennembrud.

Det er siden blevet til to albums mere, der ligesom debuten har været med til at slå Carpark Norths navn fast i danskernes bevidsthed. Carpark North har brugt foråret på landevejen sammen med 30 Seconds To Mars og er klar til levere otte koncerter spækket med hits som "Transparent and Glasslike", "Human" og "Grateful" .                                              

Der er nu fire navne klar til sommerens koncerter og flere er på vej.

Turnéplan for Grøn Koncert 2010

Torsdag d. 15. juli: Esbjerg
Fredag d. 16. juli: Herning
Lørdag d. 17. juli: Århus
Søndag d. 18. juli: Aalborg

Torsdag d. 22. juli: Kolding
Fredag d. 23. juli: Odense
Lørdag d. 24. juli: Næstved
Søndag d. 25. juli: København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA