x

Blur udgiver nyt nummer

Blur udgiver nyt nummer

Om en uge afholdes årets Record Store Day, og i den anledning udgiver Blur en vinylsingle med et nyt nummer. Nummerets titel hemmeligholdes stadig, men bliver – sammen med andre oplysninger – frigivet, når vi kommer tættere på udgivelsesdagen.

Det nye nummer er blevet indspillet for nylig efter afslutningen på bandets gendannelsesturne sidste sommer, og bliver Blurs første udgivelse med nyt materiale siden 2003-singlen "Good Song". Sangen udsendes for at skabe opmærksomhed om de uafhængige pladebutikker, der har hårde kår i disse dage, og om udgivelsen siger Blurs frontfigur Damon Albarn til The Sun:

"Vi ønsker, at de uafhængige pladeforretninger fortsætter; de er en vigtig del af vores musikkultur".

Blurs syvtommer-vinyl er kun en blandt flere limited edition udgivelser fra EMI på Record Store Day. Der vil også komme vinyl-singler med The Beatles, Roling Stones, Hot Chip, Lily Allen med flere.

Den årlige begivenhed afholdes for at promovere uafhængige pladebutikker, primært i USA, men også i resten af verden. Record Store Day løber af stablen den 17. april, og det er kun på denne dag, Blurs vinyl kan erhverves.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA