x

Alice In Chains overvejer nyt album

Alice In Chains overvejer nyt album

Den nye udgave af Alice In Chains med William DuVall udsendte i september 2009 albummet "Black Gives Way To Blue", og det er blevet så godt modtaget i USA, at medlemmerne nu overvejer at indspille endnu et album.

Albummet har genereret singlerne "A Looking In View", "Check My Brain" og "Your Decision", og de sidste to er begge gået ind på førstepladsen på Billboards US Rock charts, hvilket har hjulpet pladen til at sælge til guld i hjemlandet.

Dermed kan man altså konkludere, at publikum har taget vel imod DuVall, der fik jobbet som ny frontmand i 2006, og dermed er jorden gødet til endnu en omgang nyt materiale fra bandet. I et interview med MTV siger guitaristen Jerry Cantrell, at bandet allerede har overvejet at vende tilbage til studiet.

"Der er gjort overvejeler. Vi må se, hvor langt vi kommer. At leve i øjeblikket er en god måde at leve sit liv på, men vi håber så sandelig, at det sker. Jeg kan ikke se nogen grund til, at det ikke skulle ske".

Bandet skal dog først lige havde gennemført en længere verdensturné, der blandt andet bringer dem forbi årets Roskilde Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA