x

Tina Dickow gæster dansk Thomas Dybdahl-album

Tina Dickow gæster dansk Thomas Dybdahl-album

Når norske Thomas Dybdahl 28. april udgiver "Waiting For That One Clear Moment", udsendes albummet i en særlig dansk udgave, hvor nordmanden får besøg af den danske sangerinde Tina Dickow.

De to Norden-sværvægtere er gået sammen om at angribe den klassiske "Ain't No Love In The Heart Of The City", der oprindeligt er skrevet af Michael Price og Dan Walsh, og indspillet af Bobby Bland i 1974. Dybdahl lavede i forbindelse med indspilningerne af sin seneste plade en uptempoversion af nummeret, men fandt snart, at det ville være klædeligt med en duet over den mangfoldigt fortolkede r&b-sang, og til det formål fik han fat i Tina Dickow.

"Vi ledte efter én, som kunne træde lidt uden for sit element. Og der var Tina virkelig god," fortæller Dybdahl i en pressemeddelelse. "Hun sang den skidegodt, synes jeg. Lidt køligt og med en vis distance."

Den danske udgave af "Waiting For That One Clear Moment" udkommer 28. april, og ugen efter spiller Thomas Dybdahl så tre koncerter i Danmark i dagene 3.-5. maj. Her får Train i Århus og Vega i København fornøjelsen af et besøg, og er man fan på Facebook, kan man lige nu komme med ønsker til sange, man vil høre til Danmarkskoncerterne.

Billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA