x

Turboweekend til Roskilde Festival

Turboweekend til Roskilde Festival

Det må ikke være dårligt at være Turboweekend lige nu. Ikke nok med, at bandets koncert til dette års Spot Festival har scoret dem en verdensomspændende aftale med det engelske managementbureau SuperVision - de er også kommet på plakaten til Roskilde Festival i sidste øjeblik.

Når Turboweekend går på scenen, bliver det med en ny international kontrakt med SuperVision i baglommen. Ifølge Spot Festivals hjemmeside var repræsentanter fra det engelske managementfirma blandt tilskuerne, da Turboweekend i maj gav midnatskoncert i Musikhuset. De blev så begejstrede for bandets optræden på Spot Festival, at SuperVision nu bliver management for Turboweekend i hele verden – på nær Danmark. SuperVision har allerede danske The Kissaway Trail i stalden og repræsenterer derudover også bands som Franz Ferdinand, Kaisers Chiefs og White Lies.

Turboweekends optræden på Roskilde Festival bliver ikke kedelig, hvis man skal tro de seneste koncertanmeldelser. Da bandet gav koncert med When Saints Go Machine i april, skrev GAFFAs Nynne Hein Møller nemlig, at "Turboweekend er et topprofessionelt band med en forsanger af stjernekaliber." Gruppen skulle også gerne være i topform. Forsanger Silas Bjerregaard og co. har brugt meget af foråret og sommeren på at turnere og har også en række festivalkoncerter ud over Roskilde Festival på bedding i år.

Turboweekend har to albums i bagkataloget, senest "Ghost Of A Chance", som gruppen genudgav tidligere på måneden.

Du kan finde flere nyheder om Roskilde Festival på Roskilde Daily.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA