x

Caribou og DJ Hell til Trailerpark

Caribou og DJ Hell til Trailerpark

Med lidt over tre uger, til startskuddet lyder fra Trailerpark Festival, kunne man fristes til at sige, at arrangørerne har gemt nogle af de bedste godter til sidst med dagens annoncering. To af elektroens tunge drenge er netop føjet til årets line up, og mon ikke denne afsløring kan få mange af dem, der ellers har tøvet med at købe billet, til at fatte kreditkortet nu.

Første mand i dagens pressemeddelelse er ingen ringere end den notoriske genreblander fra Canada, der tidligere gik under navnet Manitoba, og i disse dage optræder som Caribou (billedet). Dan Snaith, som der står på hans dåbsattest, var i april måned aktuel med sit seneste udspil "Swim", og optrådte elleve dage senere på den århusianske festival Pop Revo, en koncert der høstede den største hyldest vi har her på GAFFA, nemlig seks stjerner, fra anmelder Simon Christensen, der blandt andet udtalte at "det var ganske enkelt smukt". (Læs hele anmeldelsen her.) Ligesom i Århus vil Snaith medbringe sit live-band, der netop var med til at sikre den fantastiske koncert.

Andet navn i rækken er tyske DJ Hell, der efterhånden har knap to årtier som musiker og producer på bagen. I dag er han ikke kun manden på scenen, men også manden bag pladeselskabet Gigolo Records, der håndterer navne som David Caretta, Jeff Mills og Tiga. I øvrigt har han for nylig taget kontakt til pigerne fra danske Fagget Fairies, efter at have hørt deres gigant-hit "Feed The Horse". Det fik han lagt billet ind på at remixe, og "uden at kunne afsløre for meget, er vi stolte af at kunne love intet mindre end en meget speciel verdenspremiere", loves der i pressemeddelelsen.

Trailerpark Festival finder sted fra fredag den 30. juli til søndag den 1. august, og der er endnu både endags- og partoutbilletter at købe via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA