x

Diplo sviner M.I.A.

Diplo sviner M.I.A.

Produceren Diplo har tidligere fået omtale for at kalde M.I.A.,'s seneste album for en lort, og nu fortsætter kontroverserne i et nyt interview, hvor han siger, at den engelske rapper ikke selv har bidraget med noget til sit seneste album.

Det er Blackbook Magazine, der har talt med Diplo som har samarbejdet med M.I.A. på alle hendes tre udgivelser. I interviewet siger han, at rapperen har alle mulige former for talent, og at hun er helt fantastisk. Han mener dog, at hun har brug for noget jordforbindelse, og så skal hun af med alle de folk omkring hende, der ikke laver andet end at sige ja til alt hun foreslår.

I interviewet siger Diplo, at han sammen med Switch forsøgte at udføre en form for kvalitetskontrol, at det var hun ikke interesseret i. De gik begge meget op i, hvordan det færdige produkt kom til at lyde, da de begge skulle lægge navn til. Men når ingen andre gik op i projektet inklusive M.I.A., så "var det fucked".

Diplo siger desuden, at rapperen gik på pension og stoppede med at være sulten, efter hun blev gift, og at hun ikke længere går op i musik. Den eneste grund til, at hun lavede albummet var, at "Paper Planes" blev et hit, og det gav hende lidt mod på igen at lave musik.

Mest kontroversielt er nok udtalelserne om, at M.I.A. i bund og grund var ligeglad med albummet, og at hun ikke skrev noget i studiet. Han beskrev hende som meget defensiv og siger, at pladen derfor ikke lyder "særlig autentisk".

Diplo vil dog gerne arbejde med M.I.A. i fremtiden, hvis hun genfinder jordforbindelsen og bliver sulten på at lave musik igen, selvom han dog godt er klar over, at han har "brændt omkring tyve broer til hende".

MIA udsendte sit tredje album "/\/\ /\ Y /\" 12. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA