x

Alphabeat har premiere på ny musikvideo i Tivoli Friheden

Alphabeat har premiere på ny musikvideo i Tivoli Friheden

Når Alphabeat fredag giver koncert i Tivoli Friheden i Århus, bliver det med en lille ekstra godbid til publikum. Bandet holder nemlig verdenspremiere på en spritny musikvideo til nummeret Heat Wave.

"Det er altid noget særligt at spille for et dansk publikum, og så er vi jo selv fra Østjylland, så selvfølgelig skal den vises her først. Det betyder virkelig noget for os at kunne betale lidt tilbage til vores fantastiske fans i Danmark," siger bassist Anders Reinholdt.
 
Selve videoen adskiller markant fra tidligere Alphabeat-musikvideoer. Heat Wave-videoen er nemlig bandets egen produktion. Med hjælp fra forskellige samarbejdspartnere, bl.a. fotograferne Torben Greve og Rasmus Weng Karlsen har Anders Reinholdt og keyboardspiller Rasmus Nagel brugt sommerens grønne koncerter til at lave videoen. Og redigering har de også selv stået for.
 
"Det har været vildt spændende at være med i hele processen, hvor folk har været ekstremt hjælpsomme. Jeg må indrømme, at jeg virkelig har fået fornyet respekt for det at redigere. Det er godt nok ikke nemt," siger Rasmus Nagel.
 
Heat Wave-musikvideoen vil blive vist på storskærm i Tivoli Friheden fredag den 6. august, inden bandet går på klokken 20.00. Fremvisningen er sat til 30 minutter før koncerten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA