x

Murder udgiver nyt album

Murder udgiver nyt album

Som GAFFA kunne fortælle tidligere på sommeren er der nyt på vej fra bandet Murder. Efter stor succes med duoens seneste udspil "Stockholm Syndrome" fra 2006, er albummet "Gospel of Man" nu færdigproduceret og klar til at forsøge at indfri de store forventninger. "Stockholm Syndrome" endte med et befinde sig på adskillige mediers top 10-liste over årets udgivelser, og endte også på listen over årtiets bedste udgivelser hos både Politiken og Soundvenue. Bandet blev desuden nomineret til to Steppeulve i 2006 for albummet.

Jacob Bellens, hvis stemme også klinger i front hos I Got You on Tape, og guitaristen Anders Mathiesen er mændene bag Murder, og de har med stor anmelderros til følge været flittige på live-scenen, bl.a. som support for Tindersticks på deres Europaturné. Roskilde Festival, Spot og Copenhagen Jazz Festival har også haft glæde af Murders neo-folk.

Med det nye album åbner Murder for en mere udadvendt side af sig selv end tidligere. Der er kommet flere strygere til, og i modsætning til forgængeren, er der også kommet trommer med. Men musikken er ifølge bandet hverken blevet mere lettilgængelig eller mindre gribende.

"Gospel of Man" udgives 11. oktober, og derefter følger en releaseturné med koncerter med både duo- og kvintetbesætning.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA