x

Volbeat-guitarist nægtet indrejse i USA

Volbeat-guitarist nægtet indrejse i USA

På Volbeats hjemmeside kan man læse, at bandet i disse dage undskylder overfor deres amerikanske fans, at guitarist Thomas Bredahl ikke kan være med ved bandets koncerter i landet.

Grunden er, at Bredahl i sine unge dage stjal en barstol, hvilket altså er for meget for USAs yderst firkantede immigrationsmyndigheder, der i skrivende stund ikke vil lukke ham ind i landet på grund af fadæsen.

På hjemmesiden står der:

"Vi spiller det første håndfuld jobs uden Thomas på guitar. Immigrationsmyndighederne er ret hårde ved ham på grund af en episode med en stjålet barstol for mange år tilbage. Han var ikke ligefrem ungdomsforbryder, men for immigrationsmyndighederne spiller det ingen rolle. Vi håber på atter at have ham med om bord i løbet af kort tid. Indtil da udfylder vores guitartekniker hans rolle på scenen."

Volbeat udsender den 13. september deres fjerde studiealbum Beyond Hell/ Above Heaven, og bandet har desuden netop offentliggjort en koncert i Esbjerg den 1. oktober, hvor samtlige bandmedlemmer altså gerne skulle være til stede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA