x

Britney Spears medvirker i Glee

Britney Spears medvirker i Glee

Sidste års helt store tv-fænomen i USA var serien "Glee", der også er blevet vist på dansk tv. Indspilningerne til anden sæson er gået i gang, og i år får serien besøg af ingen ringere end Britney Spears.

Sangerinden har tidligere spillet en rolle i serien "How I Met Your Mother", men når hun medvirker i "Glee" bliver det formodentlig som sig selv i et afsnit, hvor nogle af seriens karakterer skal synge flere af Britneys største hits.

På ovenstående billede står Britney sammen med Heather Morris ("Brittany") i en positur, hun tidligere har delt med Madonna i videoen til sangen  "Me Against The Music". Her var det dog Britney, der stod med ryggen mod muren.

Meddelelsen om Britneys deltagelse i "Glee" kommer via hendes Twitter-side, hvor hun i begejstrede vendinger skriver om, hvor meget hun nyder at være med i showet. Hun giver dog ikke mange detaljer om, hvad vi kan forvente os afsnittet.

Da serien "Glee" handler om en gruppe unge, der synger i et kor, har musik naturligvis en stor plads i serien. Tidligere er hele afsnit blevet dedikeret til Madonna og Lady Gaga, og Josh Groban har også haft en rolle i et afsnit.

I denne sæson forventes det dog, at der vil komme langt flere gæster til, og navne som Susan Boyle, Paul McCartney, George Michael og Coldplay er alle blevet nævnt i denne sammenhæng.

Det forventes at afsnittet med Britney Spears vil blive vist 28. september på amerikansk tv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA