Nyhed

Muse usikre på Roskilde

Bandet rystet, efter at trommeslagerens far døde umiddelbart efter at have set bandet på Glastonbury Festival. Koncert i morgen aflyst.

En ulykke kommer sjældent alene. Nogenlunde samtidig med meldingen om, at David Bowie aflyser sin koncert på årets Roskilde Festival, kommer nyheden om, at Muse aflyser deres koncert i morgen i Bergamo i Italien og muligvis andre koncerter i den nærmeste fremtid.

Muse er dybt rystede, efter at trommeslager Dominic Howards far Bill døde natten til mandag, umiddelbart efter at have overværet bandets koncert på den enorme Glastonbury Festival i England, bandets største koncert til dato. Døden indtraf på festivalområdet, og efter alt at dømme døde Bill Howard en naturlig død.

På deres hjemmeside, http://www.muse.mu, skriver Muse bl.a. følgende: "I denne meget triste tid anmoder vi om, at man respekterer Doms familie og venners privatliv. (...) Muse har aflyst deres koncert i Bergamo, Italien 30. juni. Beslutninger om andre koncerter er endnu ikke truffet."


Roskilde Festivals Infocenter oplyser til GAFFA.dk, at man endnu ikke har hørt noget fra bandets management om en eventuel aflysning.

ANNONCE