x

The William Blakes inviterer til lytte-session

The William Blakes inviterer til lytte-session

I forbindelse med The William Blakes udgivelse af deres tredje fuldlængde-album har bandet besluttet, at deres musik skal præsenteres for lytterne, før deres reelle release koncerter vil finde sted.

The William Blakes løfter således sløret for "The Way Of The Warrior" og inviterer til lyttefest i Byens Lys i København den 7. september på baggrund af udgivelsen "The Way Of The Warrior", som rammer hylderne d. 13. september. Lyttefesten er desuden lidt under en uge før deres kommende release-koncerter i Århus, Aalborg og København.

The William Blakes beskriver selv arrangementet som en "live-streaming af albummet", og de tilføjer selv følgende om konceptet:

"Da vi spiller vores koncerter før udgivelsen af albummet, som lidt er en baglæns rækkefølge i forhold til normalt, ville vi give vores fans mulighederne for at komme høre albummet sammen med os, før koncerterne finder sted" fortæller Fridolin. Kristian Leth følger op:

"Ideen bag dette 'release party' kom ud af en drøm, vi havde på vej tilbage fra vores studie i Sverige om at sidde i en biograf og høre den endelige master. For nogle uger siden mødtes vi så alle på Byens Lys, og det var en helt fantastisk oplevelse at sidde i de unikke omgivelser og høre musikken, så vi følte, at vi var nødt til at dele denne oplevelse med alle andre!"

Bo Rande fortsætter:

"Vi har forsøgt at lave en plade med et univers og en historie, og på den måde giver det mening at høre den i en speciel setting. Det er gennemgribende for hele pladen, fra lyden til teksterne og videre i cover-maleriet og liner notes. Vi har gjort en del ud af at skrive både normale liner notes - som hvem der spiller hvad - og en lille note om sangen. Også for at give dem, der køber pladen en ekstra oplevelse."

Man vil desuden kunne se hele coveret ved live-streamingen.

Track-listen til "The Way Of The Warrior" er som følger:
1) Caves And Light
2) Dark Hands
3) Golden Dawn
4) Mountains  And Valleys
5) Come Closer
6) The End Of The World (for Ursula K. Le Guin)
7) The Way Of The Warrior
8) Pocahontas
9) Forest Spirit
10) Three Brothers (Trois Frères)
11) The Next World
12) After The Kill
13) The Sun

Den særlige lyttesession er gratis, og den starter kl. 20.00 den 7. september i Byens Lys, Christiania, Fabriksområdet 99 bag Månen Fiskeren.

De egentlige releasekoncerter med William Blakes finder sted disse steder:

TOR 09.09 VoxHall, Århus  
FRE 10.09 Studenterhuset, Aalborg  
LØR 11.09 Store Vega

Billetter til disse koncerter kan købes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA