x

Steven Tyler skriver musik til japansk sci-fi film

Steven Tyler skriver musik til japansk sci-fi film

I den seneste tid har der været en del spekulationer om, hvorvidt Steven Tyler skal være dommer i den næste sæson af det amerikanske talent-show American Idol, og Aerosmiths guitarist Joe Perry har tidligere udtalt til den canadiske avis Calgary Herald, at Tylers flirt med det amerikanske talent-show kan betyde, at bandet muligvis vil lede efter en ny forsanger.

"Jeg har ikke tænkt mig at sidde og vente i to år på at han (Steven Tyler red.) kommer tilbage til Aerosmith". Det udtaler den meget fornærmede guitarist, som ydermere stiller sig fuldstændig uforstående over for Tylers lyst til at medvirke i tv-programmet.

"Det (American Idol red.) er lige stadiet over Teenage Mutant Ninja Turtles - og jeg kan sige jer én ting; da vi dannede det her band var det ikke noget (Steven Tyler) ville have været med til".

Problemerne i Aerosmith lader nu ikke til at have holdt forsangeren tilbage. Han kan nemlig nu annoncere at hans egen solo-debut bliver nummeret "Love Lives" som også bliver titelnummeret til en ny japansk sci-fi film ved navn "Space Battleship Yamato".

Rock-balladen skulle efter sigende handle om, hvordan det er at beskytte en man elsker, men en officiel udtalelse fra hovedpersonen selv er ikke mulig at få på nuværende tidspunkt. 

"Love Lives" er første solo-udspil fra sangeren og vil udkomme d. 24. november. Allerede nu kan nummeret høres under den officielle trailer til filmen som har premiere d. 1. december.

Se traileren her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA