x

Volbeat topper atter hitlisten

Volbeat topper atter hitlisten

Fredag morgen er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske top 40-hitliste. I sidste uge bragede Volbeat ind på førstepladsen på hitlisten med deres fjerde album "Beyond Hell/Above Heaven", og søreme om ikke Michael Poulsen & Co. også besætter hitlistens fornemste plads i denne uge.

Ugens højeste ikke-best of-nyhed er Sys Bjerre og hendes andet album "All In", opfølgeren til kæmpesuccesen "Gør Det Selv". "All In" går ind på femtepladsen, men øverste nyhed finder vi dog på andenpladsen, nemlig Shakin' Stevens' "The Collection".

Næste nyhed er Maroon 5, som går ind som nummer 20 med "Hands All Over". Santana er ny som nummer 27 med "Guitar Heaven - The Greatest Guitar Classics Of All Time". Anna David går ind på 36. pladsen med "Music Is Taking Over", og John Legend & The Roots er nye på plads nummer 38 med coveralbummet "Wake Up".

Vi finder også et par re-entries på denne uges hitliste, nemlig Justin Bieber og "My Worlds" på plads nummer 37, Lasse & Mathilde med "Alle De Bedste" på plads 39 og endelig, på plads nummer 40, nyligt koncertaktuelle Erik Hassle og hans "Pieces".

I denne uge kan Rasmus Seebach i øvrigt fejre at have ligget 52 uger, altså et helt år i top 40 og langt det meste af tiden helt oppe i toppen. I denne uge ligger han på en tredjeplads og har til dato fået femdobbelt platin, svarende til et pladesalg på 150.000.

Tracklisten toppes også i denne uge af Eminem feat. Rihanna med "Love The Way You Lie". Højeste nyhed er Bruno Mars og "Just The Way You Are" på 21. pladsen efterfulgt af Sys Bjerre og "Kære Farmor - Du Som Er I Herlev" på 34. pladsen og Anne G, tidligere kendt som MGP-stjernen Anne Gadegaard, på plads nummer 35 med "Blah, Blah".

Også her finder vi et par re-entries, nemlig på 27. pladsen Burhan G feat. Nik & Jay med "Tættere På Himlen" og på plads nummer 40 en gammel kending, snart atter pladeaktuelle Kings Of Leon og deres to år gamle "Sex On Fire."

Se hele ugens hitliste hos Hitlisten.nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA