Nyhed

Lars H.U.G. samler vennerne på nyt udspil

Navne som Casper Christensen, Line Baun Danielsen og Martin Brygmann er alle involveret i en udgivelse, der fejrer Morten Korchs musikalske univers

Lars H.U.G. er hovedmanden bag det kommende album "Med Kærlig Hilsen", hvor han får hjælp af en række danskere fra underholdningsbranchen til at hylde Morten Korchs musikalske univers.

Albummet indeholder ti gamle danske sange, der er udvalgt af Lars H.U.G. og efter at have ringet rundt i vennekredsen lykkedes det ham at sammensætte et hold, der kunne genindspille dem i nye versioner. Fælles for sangene skulle være, at de er blevet indspillet med "et glimt i øjet", og som man vil kunne se på nedenstående trackliste findes kærligheden til de gamle sange mange steder i den danske underholdningsbranche.

Det betyder at man blandt andet kan høre Casper Christensen og Lars Hjortshøj fortolke "Jeg Har Min Hest, Jeg Har Min Lasso" fra filmen "Det Gamle Guld", Poul Krebs synger "Er Du Dus Med Himlens Fugle" fra "Vagabonderne På Bakkegården" og Tina Dickow og Bjørn Fjæstad er i duet på "Den Allersidste Dans" fra "Mød Mig På Cassiopeia", der dog ikke er baseret på en bog af Morten Korch.

"Med Kærlig Hilsen" udsendes 25. oktober med følgende trackliste:

1. Du er min øjesten - Solveig Sandnes
2. Smil til mig, pigelil - Martin Brygmann
3. Jeg har min hest, jeg har min lasso - Casper Christensen og Lars Hjortshøj
4. Fløjt om kærlighed - Cæcilie Norby
5. Er du dus med himlens fugle - Poul Krebs
6. Der står en bænk i haven - Line Baun Danielsen & Casper Christensen
7. Jeg har elsket dig så længe jeg kan mindes - Freya
8. Hjertet banker sødt i måneskin - Natasja Crone
9. Den allersidste dans - Tina Dickow & Bjørn Fjæstad
10. Kærligheden finder altid en vej - Søs Fenger & Martin Brygmann


ANNONCE