x

The Rumour Said Fire giver ekstrakoncert

The Rumour Said Fire giver ekstrakoncert

Forventningerne til The Rumour Said Fires debutalbum "The Arrogant" var tårnhøje oven på sidste års ep "The Life And Death Of A Male Body", der har solgt over 15.000 eksemplrarer og gav gruppen et massivt hit med "The Balcony".

Imidlertid har albummet levet op til forventningerne. De fleste steder har det fået fremragende anmeldelser, og i sidste uge debuterede det på en pæn femteplads på hitlisten.

Også billetterne til gruppens igangværende Danmarksturné går godt, faktisk så godt, at koncerten i Store Vega 11. november er udsolgt. Gruppen har derfor indvilliget i at give en ekstrakoncert samme sted 7. april næste år. Billetsalget til den og de øvrige koncerter er i gang via GAFFA Live.

Live er kvartetten The Rumour Said Fire i øvrigt udvidet til en sekstet, og på hele turnéen har de Treefight For Sunlight med som opvarmning.

GAFFAs Kristian Pedersen anmeldte turnéens anden koncert, på Studenterhuset i Aalborg i fredags. Her blev det til fem stjerner og blandt andet følgende ord:

"Enhver frygt for "indiesk" generthed gøres til skamme. The Rumour Said Fire rider fornemt på det store publikums begejstring og fremstår omgående fulde af selvtillid og udstråling på en herlig tilbagelænet, uhøjtidelig og forbandet smuk måde. 

Hver af de seks bidrager fornemt til det komplette lydbillede, hvor tamburiner, mundharmonika og percussion står dejlig klart. De fine vokaler er i centrum, og de kendetegnende harmonier fungerer udmærket, om end de selvfølgelig enkelte steder er mindre tydelige end på pladen."

The Rumour Said Fires turné fortsætter til følgende byer:

05. november: Fermaten, Herning
06. november: Musikteater Knudsens, Holstebro
11. november: Vega, København (udsolgt)
12. november: Posten, Odense
13. november: Paradiso, Amsterdam
18. november: Forbrændingen, Albertslund
19. november: VoxHall, Århus
20. november: Sønderborghus, Sønderborg
25. november: Støberiet, Hillerød
26. november: Pitstop, Kolding
27. november: Kulisselageret, Horsens


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA