x

My Chemical Romance vil lave tv-serie

My Chemical Romance vil lave tv-serie

My Chemical Romance udsender i næste uge albummet "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys" og siger nu, at de gerne ser, at albummet bliver lavet om til en tv-serie hos BBC.

Det er avisen Daily Star, der har talt med frontmanden Gerard Way, der fortæller, at de fik masser af tilbud efter udgivelsen af albummet "The Black Parade" fra folk, der ville lave den om til enten en animationsfilm eller en Broadway-musical. Men bandet sagde nej til alle de idéer, da ingen af idéerne føltes rigtige, fordi de så det som et album.

Men det nye album ser de åbenbart lidt anderledes på, fordi nu foreslår Way selv, at bandets musik skal fremføres i et andet medie.

"Min drøm er, at den bliver lavet til en BBC miniserie i 10 afsnit. Jeg ville elske det langt mere end en film. Det var netop den slags ting, der inspirerede mig, da jeg var barn. Jeg elskede Doctor Who".

Hvorvidt BBC også vil elske den idé vil tiden vise. Indtil videre kan man dog dykke ned i musikken fra det seneste album fra MCR, der lander i butikkerne 22. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA