x

Cody er special guest hos Band Of Horses

Cody er special guest hos Band Of Horses

Når Band of Horses atter kommer forbi dansk jord med deres tredje album "Infinite Arms", har de valgt at have endnu et dansk band som special guest - denne gang er det musikkollektivet CODY (billedet).

Band Of Horses har ellers haft danske Figurines som håndplukket support ved deres seneste to koncerter i Danmark, men æren er altså nu tilfaldet den alternative folk-gruppe CODY. De udgav debutalbummet "Songs" i 2009 til flotte roser, blandt andet modtog de fem stjerner i GAFFA, ligesom de via solid liveaktivitet i Europa har fået et voksende publikum i lande som Tyskland, Schweiz samt i Benelux-landene. Desuden har gruppen netop fået en distributionsaftale i USA med Thrill Jockey via deres danske pladeselskab Slow Shark Records - også et resultat af heftig og overbevisende koncertvirksomhed.

Bandet blev for nylig nomineret til tre Danish Music Awards, mens gruppens koncert på årets Spot Festival bliver fremhævet som højdepunktet for 2010 i en pressemeddelelse. Her spillede gruppen for en fuld sal i Musikhuset og for store applauser af både publikum og kritikere. Det fik CODY også under Århus Festuge i år, hvor gruppen modtog topkarakterer for deres livepræstation på Voxhall.

Udover CODY vil gruppen Mike Noga & The Gents fra Østrig også supplere Band Of Horses til deres koncert lørdag den 19. februar på Tap 1 i København, hvor billetter kan erhverves via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA