x

Roxette udgiver nyt album

Roxette udgiver nyt album

Det seneste album fra Roxette er "Room Service" fra 2001, men efter ti års udgivelsespause vil den svenske duo til næste år igen være albumaktuelle, denne gang med pladen "Charm School". Udgivelsen følges op med en verdensturné, der bringer Per Gessle og Marie Fredriksson tilbage til Danmark til juli.

Den lange udgivelsespause var ikke just frivillig, da Marie Fredriksson i 2002 fik konstateret en svulst i hjernen, og siden har kæmpet for at blive rask. Undervejs fandt både hun og Gessle dog tid til at arbejde på solomateriale, og tidligere i år annoncerede duoens sin gendannelse, hvilket blandt andet bragte dem forbi Danmarks Smukkeste Festival.

Det blev startskuddet til indspilningen af nyt materiale, og resultatet kan høres, når Roxette 14. februar udsender albummet "Charm School". Det bliver det niende fra gruppen, der debuterede i 1986 med "Pearls Of Passion", fik det store gennembrud med "Look Sharp!" to år senere og som har solgt mere end 70 millioner plader på verdensplan.

Ifølge indlæg i forummet på gessle.com er duoen desuden klar med en verdensturné, der sættes i gang til marts og som rammer Danmark til juli. Her er det Tivoli i København, der skal lægge scene til, når Roxette vender tilbage 22. juli 2011.

"Charm School" er på gaden 14. februar 2011.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA