Nyhed

Pendulum og Sort Sol til Danmarks Smukkeste Festival

De australske energibundte og danske punk-veteraner får følgeskab af blandt andre Veto og The Rumour Said Fire

Det myldrer ind med offentliggørelser af navne til sommerens festivaler, og nu er det Danmarks Smukkeste Festivals tur til at løfte yderligere en flig af sløret for det kommende koncertprogram i bøgeskoven.

Den største tilføjelse falder i form af australske Pendulum, hvis hårdtslående og hæsblæsende drum'n'bass har tiltrukket sig en omfattende fanskare i især Storbritannien, hvor gruppens seneste udspil, "Immersion", sidste år gik nummer et på den britiske Top 40 album-hitliste.

I sommer gav kvartetten i øvrigt en højspændt koncert på Roskilde Festival, som udmøntede sig i ikke så lidt af en fest blandt de godt 10.000 tilhørere under Arena-scenens køligblå teltdug, hvilket dette YouTube-klip vil kunne bevidne.

Sammen med Pendulum har en række danske bands også meldt deres ankomst til Danmarks Smukkeste Festival – heriblandt Veto, The Rumour Said Fire og ikke mindst de nyligt gendannede Sort Sol, der i slutningen af marts drager på en længere turné rundt i landet, inden det danske festivallandskab venter for veteranerne.

Det foreløbige program i bøgeskoven tæller derudover hovednavne som Ozzy Osbourne, De La Soul og The National.

Danmarks Smukkeste Festival finder sted 10.-14. august, og billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live

ANNONCE