x

Beirut udgiver album

Beirut udgiver album

Ifølge websitet HitFix.com indspillede Zack Condon aka Beirut et nyt endnu ubetitlet album i vinter i New York sammen med nogle af medlemmerne fra hans liveband. Der er dog endnu ikke offentliggjort en præcis dato for udgivelsen af pladen. 

Det nye album er det første Beirut udgiver siden "The Flying Club Cup" fra 2007, og det er blevet til i samarbejde med musikeren Griffin Rodriguez.

"Det er næsten som om jeg krystalliserer den lyd jeg har tilpasset mig. Jeg har været meget fokuseret på, hvad Beirut-lyden egentlig er, og hvad min stemme, melodi og rytmisk sans er. Det har handlet om at blive moden", fortæller Zack Condon om det nye album.

Desuden medgiver Condon, at han under arbejdet med pladen har forbedret sine musikalske evner: 

"Jeg har altid følt mig som en instrumental dilettant. Denne gang følte jeg mig meget mere tiltrukket af klassiske brass-arrangementer og jeg har arbejdet meget mere på mit klaverspil," fortæller han og forklarer i øvrigt, at han har lagt en dæmper på ukulelen. "Det er et interessant instrument. Mit problem var selv at tage det seriøst."

Beirut har de sidste par måneder været på turné med Arcade Fire og The National, og har i øvrigt lagt musik til dokumentarfilmen "Bombay Beach", som er instrueret af musikvideoinstruktøren Alma Har'el.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA