x

Ankerstjerne udsender debut

Ankerstjerne udsender debut

Den 10. oktober udgiver rapperen og musikeren Lars Ankerstjerne sit debutalbum, der handler om kærlighed.

Om sin kommende debut udtaler Ankerstjerne i en pressemeddelelse:

"Jeg har drømt om at skrive og udgive et album, siden jeg var ni år gammel. Jeg er virkelig også rigtig meget klar nu. Det har jo taget godt og vel 17 år at nå hertil. Og nu er jeg her så... Det er sgu lidt nervepirrende for at være helt ærlig".

"Det lidt mere nuancerede svar er på hvad mit album handler om er, at mit album handler om min kæreste, nogle af mine eks-kærester, mine venner og om min familie... Det er kæmpestore og bittesmå øjeblikke fra mit liv, som jeg har prøvet at fange og sætte musik til... Det er mig, og hvis du lytter til mit album, vil du vide præcis, hvem jeg er".

Ankerstjerne har tidligere gjort sig bemærket i musikbranchen, blandt andet ved at skrive sange for en række musikere og fungeret som rapperen Jinks.

"Det var jo skide sjovt at lave Jinks-musik. Det var fest og solbriller og mig, der legede rockstjerne. Men til sidst var der lidt for langt mellem Jinks og den person, jeg var til dagligt. Det blev ligesom noget, jeg skulle tage på, og da vidste jeg, at jeg måtte videre".

Alle sange er skrevet og produceret af Lars, dog i tæt samarbejde med Burhan G, som også har en gæsteoptræden på førstesinglen "Tag Hvad Du Vil".

Om samarbejdet fortæller Ankerstjerne:

"Vi supplerer hinanden enormt godt. Han har en unik evne til at skabe musik ud fra samtaler og stemninger. Jeg kan have gået og ævlet om en idé eller en tanke, jeg har haft, og så ringer han midt om natten og spiller klaver i telefonen".

Ud over Burhan G, som er at finde på tre numre, bliver debuten også gæstet af Rasmus Seebach, Søs Fenger, Xander, Alberte, Peter Bjørnskov med flere.

27-årige Lars Ankerstjerne er opvokset i Hundige og bor i dag på Vesterbro i København. Hans album omhandler hverdagens turbulente op- og nedture, sejre og nederlag.

Debutalbummet, der endnu ikke har fået en titel, udgives den 10. oktober.
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA