x

Jonathan Johansson gæster Det Ny Talkshow i aften

Jonathan Johansson gæster Det Ny Talkshow i aften

I aften gæster svenske Jonathan Johansson Det Ny Talkshow, hvor han vil spille singlen "Stockholm" fra sit kommende album "Klagomuren". Johansson har for nylig lavet en musikvideo til "Stockholm", og den kan nu ses på GAFFA TV.

Jonathan slog igennem i 2009 med debutalbummet "En hand i himlen" som både blev nomineret til en Grammy og til P3 Guld i Sverige. I Danmark var nummeret "Aldrig Ensam" Ugens Uundgåelige på P3, og GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen gav hele albummet seks stjerner og skrev blandt andet:

"Vidunderdrengen Jonathan Johansson har nemlig beværtet med en sand himmerigsmundfuld af klangfuld, åndelig og sanselig pop, der kan få selv den mest hårdnakkede ateist til at tro på himmeriget. I intime stunder som Innan Vi Faller og Du Sa er Johanssons sirlige skånske lyrik akkompagneret af snefnugslette melodier, der er lige så dragende som et urørt vinterlandskab."

Jonathan Johansson karakteriserede selv debuten som "et koldt elektronisk hav", mens det kommende udspil imidlertid snarere er "en mørk skinnende sølvbrise, der omfavner din krop".

Nu kan man selv bedømme den nye single og tilhørende musikvideo på GAFFA TV.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA