x

by:Larm: Se masser af billeder og anmeldelser

by:Larm: Se masser af billeder og anmeldelser

Den norske branchefestival by:Larm i Oslo sluttede natten til søndag. Cirka 160 bands fra hele Norden spillede korte showcase-koncerter på 30 minutter på 19 spillesteder i det centrale Oslo om aftenen, og der var seminarer og foredrag i dagtimerne. Helt som vi kender det fra eksempelvis Spot i Aarhus og EuroSonic i Groningen, Holland. På by:Larm var der dog mange bands, der spillede flere gange, så man havde flere muligheder for at se dem.

GAFFA Danmark anmeldte cirka 20 koncerter, men det var ikke nok for GAFFA Norge, som anmeldte cirka 50 koncerter, og fotograferne tog billeder af dem alle. Du kan se alle billederne hos GAFFA Norge, og her kan du også læse de norske anmeldelser.

Hvis du gerne vil læse de danske anmeldelser, så klik på linkene herunder.

Alt i alt var der tale om en helt igennem fin festival, hvor norske Ane Brun (billedet) og Bigbang og finske Rubik var højdepunkterne for GAFFA Danmark, og faktisk ingen orkestre faldt igennem. Derudover kan det nævnes, at svenske Goran Kafjes og norske Bernhoft vandt henholdsvis Nordic Music Prize på 20.000 euro og det store Statoilstipendium på hele en million norske kroner.

Derudover faldt by:Larm også sammen med lanceringen af det første trykte GAFFA på norsk, som blandt andet blev delt ud på alle de spillesteder, der præsenterede by:Larm-koncerter. 

Læs reportage fra by:Larms torsdagsprogram, hvor Ane Brun var højdepunktet.

Læs reportage fra by:Larms fredagsprogram, hvor finske Rubik toppede aftenen.

Læs reportage fra by:Larms lørdagsprogram, hvor Bigbang stjal showet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA