x

Smukfest klar med 10 nye navne

Smukfest klar med 10 nye navne

Smukfest har netop offentliggjort 10 nye navne, og festivalen i Skanderborg kan blandt andet offentliggøre, at Mew vil give deres eneste sommerkoncert i 2013 på Smukfest. Desuden kommer Saybia og giver deres eneste jyske koncert i år, og Bikstok Røgsystem, der ikke har spillet live siden 2009, har sagt ja til en håndfuld sommerkoncerter i år – blandt andet på scenen i skoven. Derudover er festivalen glad for at kunne præsentere Niklas, Beth Hart, The Raveonettes, Dúné, Nabiha, Danser med Drenge og The Blue Van.
 
I alt præsenterer Smukfest 2013 mere end 150 internationale og danske navne med Kings of Leon og Avicii som hovednavne – se alle de foreløbigt programsatte navne her.

Mew har ikke udgivet et nyt studiealbum siden 2009, hvor de udsendte "No More Stories...", og vi venter spændt på nyt fra Jonas Bjerre & Co. Hvornår Mew udsender et nyt album, er dog endnu uvist.
 
I dag går starten i øvrigt på KarriereKanonen 2013 – hvor en af årets nyskabelser er, at hele finalen afholdes på Smukfests Live Camp, på KærligHeden i Skanderborg, tirsdag den 6. august. Men KarriereKanonen er også muligheden for at få airplay i DR, rådgivning, spillejobs og i det hele taget en chance for at for at få karrierestøtte på højt plan.
 
Er du solist eller med i et band, der trænger til den rygvind, det kan give at være med i KarriereKanonen, kan du tjekke muligheder og vilkår her.

Smukfest 2013 foregår den 7.-11. august, mens der er opvarmningsdage fra den 4.-6. august. Lyt til GAFFAs SmukFest 2013 playliste her.

Køb billetter til Smukfest via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA