x

Pet Shop Boys til Danmark

Pet Shop Boys til Danmark

Den engelske elektropopduo Pet Shop Boys holder fortsat fanen højt. I efteråret udgav de deres 11. studiealbum, "Elysium", og det følger de op med en turné, der bringer dem til Falconer Salen i København 9. juni.

Pet Shop Boys alias Neil Tennant (sang, keyboard, lejlighedsvis guitar) og Chris Lowe (keyboard) indspillede "Elysium" sidste år i Los Angeles med den amerikanske producer Andrew Dawson, der har vundet tre Grammyer for sit arbejde med Kanye West.

Pet Shop Boys brød igennem i 1986 med debutsinglen "West End Girls" og albummet "Please" og har gennem årene markeret sig med deres iørefaldende og ofte let melankolske elektropop tilsat eftertænksomme og samfundskommenterende tekster. Gruppen er også kendt for en visuelt gennemført profil, både hvad angår pladecovere og deres spektakulære livekoncerter.

Koncertarrangøren ICO lover sange fra det nye album og gamle hits som "West End Girls", Village People-fortolkningen "Go West" og Elvis-coveret "Always on My Mind". Bandets seneste fuldlængde koncert på dansk jord var i 2009, hvor de spillede i en udsolgt K.B.-Hallen. Koncerten fik hele seks stjerner af GAFFAs anmelder Ras Bolding, der blandt andet skrev: "Jeg var en pinligt glad goth fra første til sidste nummer, jeg gik fra koncerten med både en stor positiv oplevelse såvel som lidt at tænke over. Og så naturligvis dybt imponeret."

Billetsalget starter lørdag den 26. januar klokken 10 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA