x

The Raveonettes afslører opvarmning

The Raveonettes afslører opvarmning

Fra den 13. til den 16. marts tager The Raveonettes på en mindre turné til de største danske byer med start i Aarhus og slut i Aalborg. Nu har gruppen så fundet det band, der skal varme op for dem ved alle fire koncerter. Valget er faldet på det endnu temmelig ubeskrevne blad So-So Echo.

Sune Wagner fortæller:

– Vi har valgt So-So Echo, fordi deres musik rammer en helt særlig stemning, jeg så udmærket godt kan forholde mig til. De har allerede vist potentiale i udlandet, så det er klart et band, man bør våge over.

So-So Echo spiller melodisk elektropop og er en trio bestående af Jenny Rossander (sang/keyboards) – også kendt som Lydmor – Thorben Seierø Jensen (guitar/keyboards/sang) og Sune Sølund (bas/trommer/keyboards). De to sidstnævnte er også kendt fra gruppen Alcoholic Faith Mission. Du kan høre et kort stykke musik med So-So Echo her.

The Raveonettes har turnéret flittigt allerede med deres seneste album, og de blev anmeldt af GAFFAs Lisa Amtoft Jensen i oktober, da de startede deres efterårsturné. Hun skrev:

"Jo flere album man har udgivet, jo flere sange er der selvfølgelig at vælge imellem, men undertegnede kunne alligevel godt have tænkt mig at høre de tre sidste sange fra "Observator", nu turnéen er i forbindelse med albumudgivelsen. På den anden side har The Raveonettes også mange godter i bagkataloget, som fortjener at blive spillet. Duoen leverede mange blændende udgaver af deres sange, men desværre var der også en række versioner, hvor trommer og anden støj blev for dominerende, og nuancerne i musikken forsvandt."

Koncerten fik fire stjerner. Hvorvidt The Raveonettes kan gøre bedriften efter eller ligefrem hæve niveauet endnu mere, kan du se, når gruppen kommer forbi igen til foråret, der løber fra den 13. til den 16. marts 2013. Billetter kan forhandles via GAFFA Live.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA