x

Tyske Boy til Danmark

Tyske Boy til Danmark

Den tyske pigeduo Boy har fået et solidt hit i hjemlandet med det guldsælgende debutalbum "Mutual Friends" fra efteråret 2011 og sangen "Little Numbers", og nu gæster de Danmark, nærmere betegnet Studenterhuset Aarhus lørdag den 27. april og Lille Vega i København søndag den 28. april.
 
Boy, der består af schweizisk-fødte Valeska Steiner og tyske Sonja Glass, mødte hinanden på en musikskole i Hamburg, hvor de hurtigt fandt sammen om at skrive sange. Kort efter vandt pigerne den lokale talentkonkurrence, Hamburg Music Prize HANS, som årets nye navn.
 
Hurtigt herefter skrev Boy kontrakt med det tyske pladeselskab Grönland, der ejes af den kendte tyske sanger Herbert Grönemeyer, og nu har albummet fået guld for 300.000 solgte eksemplarer og resulteret i en European Border Breaker Award.

Duoen forsøger nu at udvide fanskaren også til Danmark, og derfor giver de to koncerter i landet i april. Desuden har de skrevet kontrakt med det danske pladeselskab Copenhagen Records, der udgiver deres debutalbum til marts. Singleforløberen "Little Numbers" var P3's Uuundgåelige i efteråret 2012. Musikvideoen er set over syv millioner gange på YouTube, og du kan se den nedenfor.

Boy kan opleves her:
 
Aarhus, Studenterhus Aarhus
Lørdag d. 27. april kl. 21:00
www.studenterhusaarhus.dk
 
København, Lille Vega
Søndag d. 28. april kl. 21:00
www.billetnet.dk
 
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA