x

Dave Grohl er klar til at indspille nyt Foo Fighters-album

Dave Grohl er klar til at indspille nyt Foo Fighters-album

Dave Grohl er en travl mand i øjeblikket. Med både en ny dokumentar at promovere, spillejobs med bandet Sound City Players og indspilninger til det nye Queens Of The Stone Age-album med Josh Homme kunne man tro, at han havde rigeligt at se til. 

Men arbejdsnarkomanen Dave Grohl har åbenbart stadigvæk al for meget fritid, og derfor flyver han nu til Los Angeles i denne uge for at påbegynde arbejdet til det nye Foo Fighters-album. 

Grohl har ellers tidligere hintet om en forlænget pause med bandet, da Foo Fighters sidste år afsluttede deres lange tour, som var en opfølger på albummet "Wasting Light" i 2011. Men under et kort interview med værten James Corden til aftenens Brit Awards afslørede han så alligevel gruppens planer om at genforenes en del hurtigere end forventet. 

"Jeg vender tilbage til Los Angeles i morgen (i dag, red.) for at arbejde på det nye Foo Fighters-album", fortalte han. 

Grohl returnerede til Queens Of Stone Age efter at trommeslageren Joey Costillo havde forladt bandet. Med Grohl bag roret vil han sammen med Mark Lanegan og bassisten Nick Oliveri skabe det nye album, som skal markere en kort genforening og fejring af deres "Songs For The Deaf"-album fra 2002.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA