x

Juncker fortolker The Cure – på dansk

Juncker fortolker The Cure – på dansk

Juncker, der ikke er på uvant grund når det kommer til coversange, har nu taget The Cures "Love Song" under kærlig behandling. Det er der kommet nummeret "Kærlighedssang" ud af, som udkommer digitalt den 4. marts 2013.

Nummeret er kommet til verden i forbindelse med Radio 24syvs program "Monogram", hvor forskellige artister får til opgave at komponere et stykke musik til 24syv Monogram, fortolke et af egne numre samt indspille et covernummer fra en anden artist.

Juncker har forvandlet den engelsksprogede sang til en dansk, og udtaler i en pressemeddelelse herom: "Jeg har måttet balancere tekstens oprindelige lyrik […] over for det danske sprogs risiko for banalitet og udvanding." Juncker fortsætter i forlængelse heraf: "Samtidig har det været vigtigt ikke at fjerne sig for langt fra originalens simplicitet, som i al sin enkelhed bliver en slags kærlighedsmanifest".

Juncker genudgiver den 11. marts albummet "Noia Noia" fra 2012, hvor både covernummeret "Kærlighedssang" og de øvrige numre fra "Monogram Sessions" er at finde genudgivelsen. I forbindelse med denne genudgivelse drager Juncker på en mindre forårsturné, og du kan opleve ham her:

8. marts, Cafeen Torvet, Nakskov

16. marts, Musikcafeen, København

28. marts, Atlas, Aarhus

29. marts, Skråen, Aalborg

10. maj, Kansas City, Odense

17. maj, Karens Minde Kulturhus, København SV

Se videoen til "Kærlighedssang":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA