x

Built To Spill kommer til Danmark

Built To Spill kommer til Danmark

Den amerikanske guitarrockgruppe Built To Spill, med sanger og sangskriver Doug Martsch i spidsen, gæster søndag den 29. september Pumpehuset i København. 

Siden debuten i 1993 med "Ultimate Alternative Wavers" har bandet aldrig gået af vejen for at lege med støjende guitarer og kompositoriske spidsfindigheder, samtidig med de også har været leveringsdygtige i alternative indie-pop-ørehængere. 

Denne blanding affødte op gennem 1990'erne store bifald fra anmelderne for deres albums "There's Nothing Wrong with Love" (1994), "Perfect From Now On" (1997) og "Keep It Like a Secret" (1999), der placerede bandet i samme liga som Pavement og Dinosaur Jr. 

Efter en længere pause udgav gruppen i 2006 albummet "You in Reverse", der var en stilsikker fortsættelse af bandets forrige udgivelser, og som blandt andet bød på det næsten ni minutter lange åbningsnummer "Going Against Your Mind". 

I 2009 udkom det anmelderroste album "There Is No Enemy", og siden da har Built To Spill offentliggjort, at de udsender et livealbum, der er optaget under "Keep It Like A Secret"-touren fra 1999.

Built To Spill gav, sidst de gæstede Danmark, en udsolgt koncert på Loppen. 

Forsalget er startet i dag via billetlugen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA