x

Kellermensch varmer op til Spot Festival

Kellermensch varmer op til Spot Festival

Kellermensch kulminerede deres liveoptrædener sidste år, da de åbnede Orange Scene på Roskilde Festival. Siden i sommer har bandet ikke optrådt live, da de har været fuldt beskæftiget med at arbejde på opfølgeren til deres succesfulde debutalbum fra 2009.

Men nu tager gruppen en pause fra studiet for at afprøve nyt materiale af og samtidig skyde Spot-festivalen i gang. Kellermensch kan derfor opleves på Radar i Aarhus torsdag den 2. maj, dagen før festivalen åbner.

"Vi har siden sensommeren takket nej til alle tilbud om at optræde, fordi vi gerne ville fokusere på nyt materiale. At spille på Roskilde Festivals Orange Scene var ligesom et punktum for arbejdet med vores debutalbum. Nu har vi kæmpet med nyt materiale i et års tid og har brug for at komme lidt ud. Derfor valgte vi at sætte denne ene koncert op", fortæller forsanger Sebastian Wolff. 

Udgivelsesdatoen for bandets kommende album er endnu ikke fastlagt.

Med sig har de københavnske The Awesome Welles, som for nylig skrev kontrakt med Sony Music, og som i øvrigt samarbejder med Kellermenschs Sebastian Wolff omkring indspilningen af deres debutalbum.  

Billetter kan købes via radarlive.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA