x

New Order vil udgive ep’er under tour

New Order vil udgive ep’er under tour

New Order har afsløret, at de vil gå i studiet for at indspille en række nye ep'er. I stedet for at indspille et fuldt album vil det genforenede band udgive nye sange i små serier, for at "beholde sin tilstedeværelse", mens de er på turné. 

"Vi diskuterer stadig, men jeg tror, vi vil lave en serie af ep'er, og så vil vi muligvis samle dem til et helt album til sidst", fortalte sanger og guitarist Bernard Sumner til Billboard under weekendens Coachella Festival.

"I stedet for at være væk i to år og skrive og indspille og komme tilbage, så vil vi gerne fokusere på et par numre ad gangen. På den måde vil vi stadig have tid til at være på tour, imens vi udsender nyt materiale", tilføjede keyboardspiller Gillian Gilbert. 

Normalt følger bands den klassiske cyklus: skrive og indspille et album, turnere heftigt, tage en pause og så starte forfra. Men New Order har altid gjort tingene lidt anderledes.

De gik i opløsning mellem tilblivelsen af "Republic" fra 1993 og "Get Ready" fra 2001, og igen i 2005 efter "Waiting for the Sirens' Call". På trods af deres genopståen i 2011 har deres seneste udgivelse "Lost Sirens" blot været en samling af ubrugte stykker fra "Sirens' Call" indspilningen. 

De nye indspilninger vil samtidig være de første siden at Gilbert er vendt tilbage til bandet og bassist Peter Hook forlod gruppen. Sidstnævnte har i øvrigt flere gange været ude med riven efter sine gamle bandkammerater, som du blandt andet kan læse i dette lettere aggressive GAFFA-interview.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA