Nyhed

Eksklusiv epo-555-koncert på Vega

Det danske svar på Flaming Lips henter markante gæster og pynter spillestedet op helt i deres egen ånd 13. maj

Billede: Martin Rosenauer

13. maj giver epo-555 – aktuelle med deres andet album ”Mafia” – koncert i Lille Vega, og i den forbindelse har de besluttet at give den hele armen. Måske inspireret af deres nylige vellykkede USA-turné og de flotte anmeldelser, hvor GAFFA blandt andet kaldte dem ”Danmarks svar på Flaming Lips” grundet deres både legesyge og kompromisløse udtryk.

epo-555 har derfor indbudt en række gæster til deres lineup, nemlig den svenske svenske guitarlegende Johnny "Bob Hund" Essing og det ifølge epo-555 diabolske guitarfænomen Manoj Ramdas, tidligere kendt fra The Raveonettes og nu fra soloprojektet Spectre, der blandt andet kan opleves på årets Spot-festival i Århus.


Opvarmning er elektrorockduoen Joy L, førhen kendt som Joy Lieberkind (det må de nemlig ikke hedde mere for en kvinde, der bærer netop det navn), som består af Jakob Millung, kendt som bassist i Moi Caprice og Oliver Hoiness, der har været liveguitarist i Moi Caprice. Og til lejligheden har de hyperkreative epo-folk pyntet salen op helt efter deres egen smag.

epo-555 varmer dog op med en håndfuld ”almindelige” koncerter i provinsen, men dem skal man jo bestemt heller ikke kimse ad. Turnéplanen ser således ud:

28-04-2006, Jambalaya, Ringkøbing
29-04-2006, Plantagehuset, Thisted
05-05-2006, Musikcaféen, Århus
06-05-2006, Studenterhuset, Aalborg
13-05-2006, Lille Vega, København


Der er billetsalg til Vega-koncerten på Billetlugen og til Studenterhuset-koncerten på GAFFA Billet.

epo-555 på GAFFA Billet


epo-555's hjemmeside

ANNONCE