x

Outlandish klar med akustisk turné

Outlandish klar med akustisk turné

Outlandishs karriere fylder i år intet mindre end 13 år, hvilket de fejrer de til efteråret med en akustisk dansk turné. Til koncerterne vil bandet nemlig komme gennem numre fra hele deres 13-årige repertoire.

Outlandish, der altså har eksisteret siden år 2000, fik i 2009 deres internationale gennembrud med deres fjerde album, "Sound of a Rebel". Siden da har gruppen haft fans over hele verden og har blandt andet optrådt til premieren på filmen "Mission Impossible 4" i Dubai og til Afrikas største festival "Mawazine" i Marokko, der havde over 50.000 gæster.

Trioens seneste album, "Warrior//Worrior", udkom i maj sidste år og fik gode anmeldelser. GAFFAs anmelder Sohail Hassan roste også albummet og kvitterede med fire ud af seks stjerner: "I modsætning til forrige album, som savnede den gennemførte Outlandish-magi og kant, så vender de på det nye album stærkt tilbage til deres styrke og med numre som titelnummeret (en overraskende stil-fuld pop-ballade fra Chief 1's hånd) rammer de nye højder," skrev han og mente i øvrigt, at bandet havde rykket sig som kunstnere, samt at deres stemmer aldrig havde stået stærkere. GAFFAs anmelder fremhævede i øvrigt også, at bandet er "fantastiske på en scene". Så med stærkere stemmer end nogensinde før og med en musikalsk bagage på tretten år burde der altså være noget at se frem til, når Outlandish rejser landet rundt til efteråret.

Koncertdatoer for Outlandishs akustiske turné:

05/09              Skive - Skive Teater

06/09              Vejle - Saga

13/09              København, Koncertsalen show 1 (med DR Underholdningsorkestret)

14/09              København, Koncertsalen show 2 (med DR Underholdningsorkestret)

19/09              Assens – Tobaksgaarden

20/09              Struer – Folkets Hus

21/09              Herning - Messecenter Herning

26/09              Køge – Bygningen

27/09              Næstved – Vershuset

28/09              Helsingør – Musikteatret

Find billetter til koncerterne via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA