x

Ti timers alternativ rock i Pumpehuset

Ti timers alternativ rock i Pumpehuset

"Wasn't Born to Follow" var et af The Byrds' bidrag til det klassiske soundtrack til den kanoniserede, amerikanske filmklassiker "Easy Rider" fra 1969 med Peter Fonda og Dennis Hopper som to motorcykel-hippier på skæbnesvangert roadtrip gennem USA.

Det er imidlertid også overskriften på en heldagskoncert, som afvikles mellem 14.00 og 00.00 i Pumpehuset i København den 11. august. Her vil man kunne opleve, hvad arrangørerne betegner som "tre af den alternative rocks skarpeste udenlandske navne" i skikkelse af amerikanske Michael Cronin, canadiske Dirty Beaches og et endnu ikke offentliggjort, amerikansk navn.

Mens Dirty Beaches senest kunne opleves herhjemme på københavnske Stengade 30 i 2012, gæstede Cronin den danske hovedstad så sent som i maj, hvor GAFFAs udsendte tildelte hele fem stjerner og særdeles pæne ord til amerikanerens show på festivalen Pop Revo. Koncerterne i august afvikles i såvel Pumpehusets lille sal som på en udendørs scene, og foruden de internationale indslag vil man kunne opleve de danske navne Lower, Nobody og ikke mindst Emma Acs (billedet), som tog anmelderne med storm, da hun udsendte debutalbummet "Champagne" i 2011.

Billetter til koncerten den 11. august i Pumpehuset koster 160 kroner og kan erhverves via Billetlugen.dk.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA