x

Instruktør dropper M.I.A.-dokumentar

Instruktør dropper M.I.A.-dokumentar

Hun er undervejs med albummet "Matangi" og koncertaktuel på flere festivaler, og allerede sidste år kunne den kontroversielle, britiske rapper M.I.A. afsløre, at en dokumentarfilm om hende var på vej. Nu er projektet imidlertid kommet i alvorlig fare, efter at et klip er lækket og har fået instruktøren Steve Loveridge til at trække sig fra projektet.

Den såkaldte teaser for den kommende film indeholdt blandt andet interviewbidder med Spike Jonze og Jay-Z og arkivoptagelser med M.I.A. og Diplo, og er nu blevet fjernet fra internettet af copyright-myndigheden International Federation of the Phonographic Industry.

Mens produktionsselskabet Roc Nation agter at gå videre med projektet, offentliggjorde Loveridge på det sociale medie Tumblr en mailkorrespondence, hvor han blandt andet skrev: "I really couldn't give a flying fuck. Count me out. Would rather die than work on this... nothing personal :)."

Sangerindens kommende album "Matangi" skulle egentlig være udkommet i april måned, men blev udskudt da materialet ifølge sangerinden var "for positivt" efter pladeselskabets mening. Albummet vil - når det materialiserer sig - være M.I.A.s fjerde, og titlen referer til såvel kunstnerens fødenavn Mathangi som en hinduistisk gudinde for visdom.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA